Konto
Betaling
Gem betalingskortoplysninger

Gem dine betalingskortoplysninger og gennemfør dine bestillinger hurtigere.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret i går

Du kan gemme dine betalingskortoplysninger på din Shipmondo-konto og gennemføre bestillinger hurtigere.

Sådan tilføjer du dit betalingskort

Du kan tilføje et nyt betalingskort ved at klikke på Tilføj betalingskort under menupunktet Betaling > Indstillinger under din virksomhedsprofil.

Der vil nu fremkomme et betalingsvindue, som vist herunder.

Udfyld dine betalingskortoplysninger og klik på Tilføj kort.

Dit betalingskort er nu gemt på din Shipmondo-konto, og du kan benytte det gemte kort til fremtidige bestillinger.