Konto
Betaling
Automatisk betaling af efteropkrævninger

Spar tid med automatisk betaling af dine efterkrav.

Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret i går

Får du ofte efteropkrævninger på dine forsendelser eller fordi du bruger vores Returportal, så kan du aktivere automatisk betaling af efteropkrævninger og spare tid.

Funktionen sørger for at dine efteropkrævninger bliver betalt, og du vil automatisk få udstedt en faktura med en opgørelse en gang om måneden.

Du aktiverer funktionen under Betaling > Indstillinger under din virksomhedsprofil.

Sæt flueben i Betal efteropkrævninger automatisk med saldo og klik på Gem.