Bestil returlabel

Opret en hurtig returforsendelse til din kunde.

Opdateret over en uge siden

På din oversigt over Bestilte forsendelser kan du klikke på de tre prikker under Label og vælge Opret returforsendelse, for at få oprettet en hurtig returforsendelse til din kunde.

Funktionen sørger for at præudfylde afsender og modtager, så du med få kliks kan oprette en returlabel.

Returportal

Har du mange returforsendelser, så vil vi anbefale dig at bruge vores Returportal, som giver dine kunder mulighed for selv at bestille returfragt, hente en returseddel og en returlabel.

Tags: retur