Foretrukne valg ved oprettelse af manuel forsendelse

Anvender du ofte et fragtprodukt eller nogle bestemte services, så kan du opsætte en foretrukken forsendelsesskabelon og spare tid.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

Anvender du ofte en bestemt transportør, et fragtprodukt eller nogle bestemte services, så kan du opsætte en foretrukken forsendelsesskabelon og spare tid, når du skal oprette manuelle forsendelser.

Gå til Forsendelser > Skabeloner.

Vælg den forsendelsesskabelon, som du ønsker skal være den foretrukne skabelon. Har du ingen skabeloner opsat i forvejen, så skal du oprette en ny ved at trykke på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Udfyld forsendelsesskabelonen med din ønskede opsætning og sæt flueben ved Foretrukken skabelon.

Klik herefter på Gem / Opret.

Forsendelsesskabelonen vil herefter blive anvendt, når du opretter manuelle forsendelser.

Tags: standardskabelon, standardopsætning, forsendelsesskabelon