Automatisk valg af leveringsmetode

Opnå fuld automatisering af klargøringen af dine forsendelser med automatisk valg af leveringsmetode.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

Når din integration er opsat, så bliver dine ordrer fra din webshop eller økonomisystem automatisk importeret til din Shipmondo-konto.

Samtidig med det, så importeres der også leveringsmetoden for ordren.

Til hver leveringsmetode kan du tilknytte en forsendelsesskabelon, som sørger for at dine forsendelser bliver præudfyldt med korrekt transportør, fragtprodukt, vægtinterval og services.

NB! Ved nogle ordreintegrationer bliver leveringsmetoderne ikke oprettet med det samme, når der opsættes en ny ordreintegration. De bliver først identificeret og oprettet ud fra ordrerne, der bliver importeret igennem ordreintegrationen.

Se hvordan du opsætter forsendelsesskabelonen eller følg nedenstående guide:

Sådan gør du

Gå til Indstillinger > Integration > Ordre og tryk på din opsatte integration.

Tryk på dine leveringsmetoder, der mangler en forsendelsesskabelon.

Vælg en forsendelsesskabelon for hver leveringsmetode og klik på Gem.

Hvis du ikke allerede har oprettet dine forsendelsesskabeloner, så kan du se, hvordan du gør det her.

Med opsatte forsendelsesskabeloner vil systemet sørge for at præ-udfylde dine forsendelser med korrekt leveringsmetode, når du skal oprette dine forsendelser.

Med andre ord kan du opnå fuld automatisering af klargøringen af dine forsendelser.