Fragtmodul
Opret en gratis Google API Key

Shipmondos fragtmoduler kræver en Google API Key for at aktivere kortvisning. Se hvordan du opretter en Google API Key her.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

Shipmondos fragtmoduler kræver en Google API Key for at kunne aktivere Google Maps (kortvisning) på fragtmodulerne.

Her kan du se, hvordan du opretter en Google API Key.

Tilknytning af betalingskort til Google-konto

Under oprettelsesprocessen vil Google bede dig om at oprette en Google-konto og tilknytte dit betalingskort, men det betyder ikke, at det skal koste dig penge at bruge vores fragtmodul.

Google giver nemlig hver Google-konto 200 USD i kredit pr. måned svarende til ca. 4.000 gratis opslag i Google Maps i gns. pr. dag.

Dette er rigtigt mange gratis kortopslag, og derfor skal du som udgangspunkt ikke bekymre dig. Men skulle du alligevel overskride grænsen, så koster pr. 1.000 yderligere opslag kun 1,6 USD (læs mere om Google Maps prisplan her).

Sådan opretter du en Google API Key

Du vil nu se et skærmbilllede som vist forneden.

Klik på Get Started og følg instruktionerne på skærmen.