Masseopret dine forsendelser

Har du mange forsendelser, så er det nemt at masseoprette dine forsendelser og klargøre alle dine pakkelabels på en gang.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

Har du mange forsendelser, så er det nemt at masseoprette dine forsendelser og klargøre alle dine pakkelabels på en gang.

Sørg for at du har opsat automatisk valg af leveringsmetode, så systemet kan vælge de korrekte forsendelsesskabeloner til dine kladder/ordrer.

Er der en kladde/ordre, som systemet ikke kan finde en forsendelsesskabelon for, så vil systemet springe kladden/ordren over under oprettelsen, og du skal efterfølgende håndtere den kladde/ordre manuelt.

Sådan masseopretter du dine forsendelser

Marker de kladder/ordrer, som du ønsker at oprette forsendelser for og klik dernæst på Opret forsendelser.

Herefter ser du et vindue som vist forneden.

Vælg eventuelt printeren der skal udskrives automatisk på og om der skal automatisk vælges nærmeste udleveringsted.

Sæt herefter flueben ved Jeg accepterer handelsbetingelser og klik på Opret.

Når forsendelserne er oprettet, kan de findes under Forsendelser > Bestilte.