PrestaShop 1.6 til 1.7.5 - Opsætning af Shipmondo fragtmodul
PrestaShop 1.6 til 1.7.5 - Opsætning af Shipmondo fragtmodul

Tilbyd valgfrit udleveringsted-vælger på din shop med vores gratis fragtmodul.

Jelena Hansen avatar
Skrevet af Jelena Hansen
Opdateret over en uge siden

NB! Bruger du PrestaShop 1.7.6 til 8, skal du følge denne guide.

Med Shipmondo's gratis fragtmodul plugin til PrestaShop får du bl.a. mulighed for at:

• Tilbyde dine kunder valgfrit udleveringssted-/pakkeshop-vælger på din webshop

• Liste af nærmeste udleveringssteder beregnet ud fra modtagerens adresse

• Fastsætte fragtpris efter fast pris, ordrebeløb, ordrevægt eller antal i kurv

• Tilbyde gratis fragt hvis kunden køber over et bestemt beløb

• Tilbyde flere transportører fra samme app

Understøttede transportører i udleveringssted-vælger

• Bring

• dao

• GLS

• PostNord

Systemkrav

• PHP 5.5.9 eller nyere

Sådan installerer du fragtmodulet

1. Download Shipmondo fragtmodul her.

NB! Hvis du har en ældre version af fragtmodulet end 1.0.6, er det vigtigt, at du afinstallerer den, inden du installerer den seneste version.

2. Log ind på din PrestaShop og gå ind under Moduler > Moduler og tjenester.
Klik på knappen Upload a module.

3. Klik på select file eller træk filen ind i det markerede felt.
Upload filen som blev hentet i trin 1 og vent til du får besked om at modulet er blevet installeret.

4. Klik på knappen Configure eller find Pakkelabels.dk fragtmodul under Moduler > Moduler og tjenester > Installerede moduler, og klik på Configure derfra.

5. Log ind på din Shipmondo-konto ved siden af.
Gå til Indstillinger > Integration > Fragtmodul adgang, klik på Generer nøgle og gem nøglen der lige er blevet oprettet.

6. Gå tilbage til din PrestaShop og indsæt fragtmodul nøgle i Pakkelabels.dk Fragtmodul nøgle.

7. Følg vejledningen på denne side for at få oprettet en gratis Google API Map Key.

Google API Map Key skal benyttes til at vise kortet i fragtmodulet.

8. Gå tilbage til det åbne vindue med PrestaShop og indsæt nøglen i Google API Map nøgle feltet. Kontroller samtidigt at leveringsmetoderne er tilknyttet korrekt.
Klik på Gem.

NB! Vælger du Dropdown visning af udleveringssteder i checkout, så er et Google API Map Key ikke et krav. I stedet skal du skrive "shipmondo" i Google API Map nøgle feltet.

9. De tilgængelige leveringsmetoder vil automatisk blive tilføjet under Levering > Leveringsfirmaer.
Du kan nu gå i gang med at konfigurere og aktivere de ønskede leveringsmetoder.