thirty bees - Opsætning af Shipmondo fragtmodul

Tilbyd valgfrit udleveringsted-vælger på din shop med vores gratis fragtmodul.

Jelena Hansen avatar
Skrevet af Jelena Hansen
Opdateret over en uge siden

Med Shipmondo's gratis fragtmodul plugin til thirty bees får du bl.a. mulighed for at:

• Tilbyde dine kunder valgfrit udleveringssted-/pakkeshop-vælger på din webshop

• Liste af nærmeste udleveringssteder beregnet ud fra modtagerens adresse

• Fastsætte fragtpris efter fast pris, ordrebeløb, ordrevægt eller antal i kurv

• Tilbyde gratis fragt hvis kunden køber over et bestemt beløb

• Tilbyde flere transportører fra samme app

Understøttelse af udleveringssted-vælger (transportører/lande)

• Bring (DK, NO, FI, SE)

• dao (DK)

• GLS (DK, SE)

• PostNord (DK, SE, NO, FI, AT, BE, LT, EE, NL, DE, LU, LV, FR)

Systemkrav

• PHP 5.5.9 eller nyere

Testet med

• thirty bees 1.0.3

Sådan installerer du fragtmodulet

1. Download Shipmondo's fragtmodul til thirty bees.

Hent version 1.2.4 her (udgivet 27. november 2018).

2. Log ind på din thirty bees admin og gå ind under Modules and Services. Klik på knappen Add a new module.

3. Klik på Choose a file og vælg filen som blev hentet i trin 1.
Klik derefter på Upload this module.

4. Find Pakkelabels.dk Shipping under Modules List og vælg den grønne Install-knap.

5. Log ind på din Shipmondo-konto.
Gå til Indstillinger > Integration > Fragtmodul adgang, klik på Generer nøgle og gem nøglen der lige er blevet oprettet.

6. Gå tilbage til din thirty bees og indsæt fragtmodul nøgle som Frontend Key i din Pakkelabels.dk Shipping opsætning.

7. Følg vejledningen på denne side for at få oprettet en gratis Google API Map Key.

Google API Map Key skal benyttes til at vise kortet i fragtmodulet.

8. Gå tilbage til det åbne vindue med thirty bees og indsæt nøglen i Google API Map Key feltet.
Kontroller samtidigt at leveringsmetoderne er tilknyttet korrekt.
Klik på Save.

9. De tilgængelige leveringsmetoder vil automatisk blive tilføjet under Shipping > Carriers.
Du kan nu gå i gang med at konfigurere og aktivere de ønskede leveringsmetoder.