Magento 1.9 (eller derunder) - Opsætning af integration

Opdateret over en uge siden

Denne guide gælder Magento version 1.9 eller derunder, for øvrige versioner se nedenstående overblik:

• Magento 2.4.4 og frem: benyt denne guide.

• Magento 2.1.9 til 2.4.3: benyt denne guide.

• Magento 2.0.2 til 2.1.8: benyt denne guide.

• Magento 2.0.0 til 2.0.2: Vi har ingen integrationsløsninger til disse versioner, da Magentos API ved disse versioner har en fejl. Opgrader evt. din Magento til en version højere end 2.0.2.

Den guide her er beregnet Magento version 1.9 eller derunder.
For Magento 2 og opefter, skal du benytte denne guide.

Følg disse 5 simple trin til opsætning af din integration

1. Log ind på dit Magento admin.

Gå til System > Web Services > SOAP/XML-RPC Roles > Add New Role.
Navngiv rollen til Shipmondo under Role Info.

2. Gå til Role Resources og sæt kryds i Sales, Order, Order shipments og Retrieve orders info, som på skærmbilledet nedenfor.
Klik på Save Role.

3. Gå til System > Web Services > SOAP/XML-RPC Users > Add New User.
Udfyld oplysninger for din integrationsbruger under User Info.
Gem User Name og API key for opsætning af integration senere.

4. Gå til User Role og vælg den tidligere oprettet rolle Shipmondo.
Klik på Save User.

5. Log ind på din Shipmondo-konto her.
Gå til Indstillinger > Integration > Ordre og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Udfyld felterne som følger:
Platform: Magento
API Brugernavn: brugernavn fra trin 3
API kodeord: API-nøgle fra trin 3
API URL: URL adresse til din hjemmeside (husk http:// eller https:// foran)

Vælg den integrationsløsning, der passer til din forretning. Vælg Benyt ordrehåndtering eller Overfør til forsendelseskladder.

NB! Det er vigtigt, at du vælger den rigtige integrationsløsning, som passer til netop din forretning for at få et effektivt setup. Læs om forskellen mellem de to løsninger her.

Sæt flueben i Aktiver integration.

Klik på Opret.

Integrationen er nu opsat, og nye ordrer fra din shop vil automatisk blive importeret hvert 10. minut.

Send T&T-nummer retur

Ved at tilvælge funktionen Send T&T-nummer retur, kan du få overført sporingsnummer til din ordre på din webshop. Ordrestatus kan blive ændret til Afsendt ved benyttelse af denne funktion, afhængigt af opsætningen i Magento. Hvis ordren allerede er fulfilled på Magento, så vil tracking nummer ikke blive sendt retur til shoppen da ordren dermed anses som afsluttet.

Send faktura retur (Ordrehåndtering)

Ved at tilvælge funktionen Send faktura retur (Ordrehåndtering), vil der automatisk oprettes en faktura på Magento, hvis betaling for ordren er hævet på en ordre igennem Shipmondo, og efter at en forsendelse/adresselabel/afhentninglabel er blevet oprettet på Shipmondo.

Klik her og læs hvordan du opretter en forsendelse ud fra en importeret ordre.

Installer vores gratis fragtmodul til Magento 1.9

Giv dine kunder mulighed for at vælge en bestemt Pakkeshop eller valgfrit udleveringssted på din webshop. Følg guiden her.