PrestaShop 1.7.x og 8.0.x - Opsætning af integration

Følg disse 3 simple trin til opsætning af din integration

1. Log ind på dit PrestaShop admin.
Gå til Avancerede funktioner > Webservice.
Aktivér Aktiver PrestaShop WebService.
Klik på Gem.

NB! Ved nogle webhoteller er der også nødvendigt at aktivere Aktiver CGI tilstand for PHP. Vi anbefaler, at du lader den stå som "NEJ", men hvis du oplever problemer med integrationen kan du forsøge at sætte den til "JA".

2. Klik på Tilføj ny webservice nøgle, for at tilføje en ny webservice.
Klik på Generer! for at generere en ny nøgle.
Udfyld formular som vist på skærmbillede nedenfor.

Giv nøglen View (GET) rettigheder til følgende ressourcer:
addresses
combinations
configurations
carriers
countries
currencies

customer_messages

customer_threads
customers
order_carriers
order_histories
order_payments
order_states
orders
product_option_values
products
warehouse_product_locations
warehouses
weight_ranges
zones

Giv nøglen Modify (PUT) rettigheder til følgende ressourcer:
order_carriers
order_histories
orders

Giv nøglen Add (POST) rettigheder til følgende ressourcer:
order_histories

Klik på Gem.
Du har nu generet API nøgle som bruges i næste step.

3. Log ind på din Shipmondo-konto her.
Gå til Indstillinger > Integration > Ordre og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Udfyld felterne som følger:

Platform: Prestashop
API brugernavn: nøglen fra trin 2
API kodeord: lad feltet være blankt
API URL: URL adresse til din hjemmeside

Vælg den integrationsløsning, der passer til din forretning. Vælg Benyt ordrehåndtering eller Overfør til forsendelseskladder.

NB! Det er vigtigt, at du vælger den rigtige integrationsløsning, som passer til netop din forretning for at få et effektivt setup. Læs om forskellen mellem de to løsninger her.

Sæt flueben i Aktiver integration.

Klik på Opret.

Integrationen er nu opsat, og nye ordrer fra din shop vil automatisk blive importeret hvert 10. minut.

Klik her og læs hvordan du opretter en forsendelse ud fra en importeret ordre.

Send T&T-nummer retur

Ved at tilvælge funktionen Send T&T-nummer retur, kan du få overført sporringsnummer til din ordre på din webshop.

Brug overført vægt (Ordrehåndtering)

Ved at tilvælge funktionen Brug overført vægt (Ordrehåndtering), vil de automatisk overførte vægte blive brugt, når du opretter forsendelser i Shipmondo.

Installer vores gratis fragtmodul til PrestaShop 1.7.x og 8.0.x

Giv dine kunder mulighed for at vælge en bestemt Pakkeshop eller valgfrit udleveringssted på din webshop. Følg guiden her.

Udvidede funktioner

Overfør produktplacering og varianter

Produktplacering og produkt variationer, såsom størrelser og farver, bliver også overført til Shipmondo.

De nødvendige tilladelser har du allerede givet til din webservice i trin 2. Se hvordan du aktiverer de ønskede funktionaliteter her.