Tilknytning af betalingsgateway til ordreintegration
Opdateret over en uge siden

En webshop kan benytte en til flere betalingsgateways. For at du kan hæve/refundere betalinger på en ordre fra Shipmondo, så skal du angive hvilke betalingsgateways, der benyttes, i opsætningen af din ordreintegration.

Sådan gør du

Vælg din ordreintegration og klik på fanen Betalingsgateway.

En ordrer der importeres gennem en ordreintegration er forsynet med en Betalingsmetode fra webshoppen.  Når Shipmondo identificerer nye betalingsmetoder bliver disse tilføjet til oversigten.

Afhængig af webshopsystem og de anvendte betalingsløsninger hedder betalingsmetoderne noget forskelligt.

Klik på hver enkelt betalingsmetode og angiv betalingsgateway.

Sæt flueben i Hæv for denne betalingsmetode, hvis du ønsker at håndtere betalingen for denne betalingsform i Shipmondo.

Klik på Gem.

Herunder er et eksempel fra en shop, der benytter Quickpay som betalingsgateway.

NB! Bruger du Shopifys webshopsløsning, så skal du opsætte Shopify Payments som betalingsgateway for at kunne hæve/refundere betalinger, også selvom du benytter en 3. part betalingsgateway som Nets Easy, PensoPay, Quickpay m.m. på din Shopify-shop.