Saldobetaling

Betal med saldo og få månedlig faktura.

Opdateret over en uge siden

Har du mange forsendelser, anbefaler vi, at du betaler med saldo.

Saldobetaling fungerer ved, at du tanker din Shipmondo-konto op, og kan herefter benytte denne konto til køb af forsendelser og ydelser på Shipmondo.

Der er flere fordele ved saldobetaling

Månedlig faktura

Du får en månedlig faktura, fremfor en faktura pr. køb.

Det giver dig et samlet overblik og der er færre bilag at bogføre, når du skal lave regnskab.

Betal hurtigere og mere sikkert

Dine køb gennemføres hurtigere, da vi ikke skal autorisere betalingen på dit kort ved hvert køb.

Derudover sikrer du, at du fortsat kan købe forsendelser, hvis vi skulle komme ud for, at NETS/Teller eller vores betalingsløsningsudbyder har nedbrud.

Automatisk betaling af efterkrav

Med saldobetaling har du mulighed for at aktivere Automatisk betaling af efterkrav. På den måde bliver der automatisk afregnet for f.eks. underfrankering af forsendelser.

Sådan bruger du saldobetaling

Optankning

Klik på din virksomhedsprofil øverst til højre.

Klik på Tank op under menuen Betaling.

Her kan du angive det ønskede optankningsbeløb.

Følg herefter instruktionerne på skærmen for at gennemføre indbetalingen.

Automatisk optankning

Vi anbefaler også, at du opsætter automatisk optankning af saldo for at undgå, at din konto løber tør for saldo.

Ved manglende saldo riskerer du nemlig, at dine medarbejdere ikke kan bestille forsendelser og at dine kunder ikke kan bestille returfragt på din Returportal.

Du kan opsætte automatisk optankning under menupunktet Betaling > Indstillinger.

• Sæt flueben i Aktiver automatisk optankning.

• Tank op ved saldo på under i DKK - Her angiver du beløbsgrænsen, der skal udløse automatisk optankning.

• Beløb der skal tankes op i DKK - Her angiver du hvilket beløb din Shipmondo-saldo skal tankes op med ved automatisk optankning.

Betaling med saldo

Du betaler med saldo ved at vælge betalingsmetoden Betal med saldo i betalingsvinduet i forbindelse med dit køb.

Bogføring af saldooptankning og månedlig faktura

Her finder du en vejledning, der beskriver, hvordan man skal bogføre saldooptankning og månedlig faktura.