FAQ
Betaling
Hvad er fragtdifference?
Opdateret over en uge siden

Når du opretter en forsendelse, angiver du en vægt (og mål), der skal modsvare pakkens fysiske vægt og dimensioner.

Vejer/måler transportøren pakken til en højere vægt end angivet, så bliver du opkrævet prisforskellen op til det korrekte vægtinterval. Den forskel kaldes fragtdifference.

Du bliver altså ikke opkrævet et ekstra gebyr, men blot prisforskellen op til den korrekte vægt, som du skulle have betalt ved bestillingen.

NB! Nogle transportører fakturerer på baggrund af enten pakkens fysiske vægt eller volumenvægten, alt efter hvilken af de to værdier der er højest.

Har du spørgsmål eller er du uenig i transportørens vejning, er du velkommen til at kontakte os.