WooCommerce - Leveringsmetode baseret på kurvens indhold

Opsæt din WooCommerce til at vise ønskede leveringsmetoder i check-out baseret på varerne i kurven.

Andreas Hjorth Nielsen avatar
Skrevet af Andreas Hjorth Nielsen
Opdateret over en uge siden

Hvis du har behov for at ekskludere/deaktivere en bestemt leveringsmetode eller på andet vis styre hvilke leveringsmetoder, der vises i check-out ud fra hvilke produkter, som kunden har lagt i kurven, så kan du med fordel benytte WooCommerce pluginnet WooCommerce Conditional Shipping Pro (udviklet af WP Trio), som fungerer med Shipmondo fragtmodul for WooCommerce

Herunder gennemgår vi et eksempel på opsætning af modulet.

NB! Opsætning er testet med WooCommerce Conditional Shipping Pro version 2.2.5.

Eksempel på opsætning

Lad os sige, at vi ønsker at deaktivere/ekskludere leveringsmetoden GLS PakkeShop i check-out, hvis kunden putter en "Grå sofa" i kurven.

1. Opret en forsendelsesklasse under WooCommerce > Indstillinger > Forsendelse > Forsendelsesklasser. I dette eksempel har vi navnegivet forsendelsesklassen "Exclude_GLS_Pakkeshop".

2. Åbn varekortet for den "Grå sofa". Vælg forsendelsesklasse "Exclude_GLS_Pakkeshop" og gem opsætningen.

3. Nu er du klar til opsætte et regelsæt, som skal ekskludere/deaktivere leveringsmetoden GLS PakkeShop i check-out, når kurven indeholder produkter, som har forsendelsesklassen "Exclude_GLS_Pakkeshop".

Gå til WooCommerce > Indstillinger > Forsendelse > Conditions, og vælg Add ruleset.

Angiv et navn (Ruleset name) for regelsættet.

Under Conditions angives "Exclude_GLS_Pakkeshop" under Shipping Classes > Includes

Under Actions vælges Disable shipping methods og i input-feltet tilføjes "GLS Pickup Point (Denmark)" (leveringskode for leveringsmetoden GLS PakkeShop).

Gem ændringerne.

Pro tip: Det er muligt at tilføje flere leveringskoder i input-feltene. F.eks. hvis du tilbyder levering med flere transportører og vil ekskludere/deaktivere levering til pakkeshop, så er det muligt at tilføje alle leveringskoder i samme regelsæt.

Ovenstående opsætning vil give følgende resultat:

• Hvis kurven indeholder varen "Grå sofa", så vil leveringsmetoden GLS PakkeShop ikke blive synlig i check-out.

• Hvis kurven indeholder varen "Grå sofa" og et andet vilkårligt produkt, så vil leveringsmetoden GLS Pakkeshop ikke blive synlig i check-out.

• Hvis kurven ikke indeholder varen "Grå sofa", så vil leveringsmetoden GLS PakkeShop blive synlig.

NB! Når du har lavet din opsætning, anbefaler vi, at du tester det grundig igennem på din webshop, så du sikrer, at det fungerer efter hensigten og der ikke er andre installeret plugins, som konflikter med løsningen.

Tag: Wordpress