Bestilling af afhentning

Her kan du se hvordan du booker afhentning for dine forsendelser.

Jelena Hansen avatar
Skrevet af Jelena Hansen
Opdateret over en uge siden

Det er muligt at bestille afhentning af forsendelser gennem Shipmondo (du kan se hvilke transportører der understøtter afhentning her).

For at kunne bestille en afhentning fra en transportør, kræver det, at du har oprettet en forsendelse gennem den pågældende transportør.

Du kan se alle dine afhentninger under Forsendelser > Afhentninger.

Sådan bestiller du en afhentning

Afhentning kan bestilles enkeltvis, for hver forsendelse, ved at du klikker på de tre prikker under Mere og så vælge Bestil afhentning i dropdown menuen.

Alternativt kan du markere flere forsendelser ad gangen, klikke på pilen ved siden af knappen Udskriv og derefter klikke på Bestil afhentning.

2. Udfyld bestillingsformular og klik på Bestil.

NB! For DHL Express Import skal afhentning bestilles enkeltvis for hver forsendelse.

Alle dine bestilte afhentninger kan du se på din Shipmondo-konto, under Forsendelser > Afhentninger. Hvis man klikker på selve afhentning, så kan man se status og de øvrige detaljer for afhentningen.

Bekræftelsesnummer for din forsendelse vil også være synlig på alle dine forsendelser, under Forsendelser > Bestilte.

Hvad gør jeg ved manglende afhentning?

Fik du ikke afhentet dine pakker som planlagt? Så kan du læse mere om, hvad du skal gøre, her.