Annullering af forsendelse

Sådan annullerer du en forsendelse.

Opdateret over en uge siden

Hvis forsendelsen overholder de kritterier, der fremgår af vores handelsbetingelser, så kan du selv sørge for annullering af en forsendelse.

Er forsendelsen købt gennem Shipmondo, vil du ved annullering få krediteret beløbet til dit betalingskort.

Sådan annullerer du en forsendelse

1. Gå ind under Forsendelser > Bestilte, og find den forsendelse du gerne vil annullere.

2. Klik på dropdown knappen under Mere ud for forsendelsen og vælg Annuller forsendelse.

3. Angiv årsag for kreditering, acceptér betingelserne og klik på Opret anmodning.

4. Din forsendelse er nu annulleret og købet er blevet krediteret.

Tags: kreditering, kreditere, annullere, annullering