Shopify Payments - Opsætning af betalingsgateway

Sådan tilføjer du Shopify Payments betalingsgateway til din Shipmondo-konto

Mikkel Otte Pedersen avatar
Skrevet af Mikkel Otte Pedersen
Opdateret over en uge siden

For at kunne hæve/refundere betalinger på dine ordrer fra Shipmondo, så skal API adgang til Shopify Payments tilføjes til din Shipmondo-konto.

Der skal bruges følgende til opsætningen:

• En aktiv Shopify App

Hvis du ikke har en Shopify App installeret og sat op, kan du gøre det ved at følge vores guide til opsætning af ordreintegration til Shopify.

1. Tilføj Shopify Payments til din Shipmondo-konto

Log på din Shipmondo-konto her

Gå til Indstillinger > Integration > Betalingsgateways og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Giv din betalingsgateway et navn og vælg "Shopify Payments" under Udbyder.

Under Ordreintegration skal du vælge den Shopify App, som Shopify Payments skal aktiveres for (hvis du har flere aktive Shopify integrationer).

2. Tilknyt betalingsgateway til din ordre integration

En webshop kan benytte en til flere betalingsgateways. For at du kan hæve/refundere betalinger på en ordre fra Shipmondo, så skal du angive, hvilke betalingsgateways, der benyttes, i opsætningen af din ordreintegration.