Ordreintegration
PrestaShop 1.6 - Aktivering af Warehouse funktionalitet

Se hvordan du aktiverer Warehouse funktionalitet på din shop for at importere produkt placering og produkt variationer.

Jelena Hansen avatar
Skrevet af Jelena Hansen
Opdateret over en uge siden

Ved at anvende den indbyggede Warehouse funktionalitet, kan du også importere produkt placering og produkt variationer, så som størrelser og farver.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så skal du sørge for at give de nødvendige tilladelser til din webservice, som beskrevet i trin 2 i denne guide

Sådan aktiverer du Warehouse funktionalitet

1. Log ind på dit PrestaShop admin og gå til Preferences > Products > Products Stock.

Indstil Products Stock til følgende:

Enable stock management: Yes
Enable advanced stock management: Yes
New products use advanced stock management: Yes

2. Derefter skal du oprette et warehouse som du kan tildele til dine varer.

Go til Stock > Warehouse og klik på Add new warehouse.
Udfyld de påkrævede felter, tildel de ønskede transportører til din warehouse.

Klik på Gem.

Nu skal du gå tilbage til trin 1 og sætte det nye warehouse til at være standard for nye varer, som du ønsker at få importeret produkt placering for (Default warehouse on new products).

3. Hvis du har oprettet nogle varer i forvejen, så skal du sørge for at tildele warehouse til dem, så det bliver gældende for alle varer på din webshop. Dette gøres for hvert produkt, under Warehouses.

Markér de variationer der befinder sig på den konkrete lagerlokation under Stored.
Udfyld produkt placering under Location.

4. Når ovenstående er på plads og din vare er blevet overført til din Shipmondo-konto, så kan du inde under Ordrehåndtering > Varer opdatere din produkt placering.

Klik på Importér varedata-knappen (+), nederst til højre.

Nu er placering på dine varer opdateret og vil blive vist på dine pluksedler.