Shopify - Aktivering af Carrier Calculated Shipping (CarrierService API)
Shopify - Aktivering af Carrier Calculated Shipping (CarrierService API)

Aktivér Shopify Carrier Calculated Shipping, så du kan benytte fragtregler og vise leveringsmetoder/pakkeshop-vælger i din Shopify checkout.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

Visning af leveringsmetoder og pakkeshop-vælger i Shopify checkout er en udvidet funktion i Shipmondo appen, som kræver, at Carrier Calculated Shipping (CarrierService API) er aktiveret på din Shopify-shop.

Adgang til Shopify Carrier Calculated Shipping (CarrierService API) afhænger af din betalingsplan på Shopify og kan opnås på en af følgende måder:

a) Hvis du har Advanced eller Plus plan på Shopify, så er Carrier Calculated Shipping indkluderet i din Shopify plan og du skal derfor intet foretage dig.

b) Har du Shopify plan og betaler dit abonnement til Shopify på årsbasis, så kan du få adgang til API’et gratis.

c) Har du Shopify plan og betaler månedligt til Shopify, så kan du tilkøbe adgang til CarrierService API for $20 pr. måned.

Ved b) og c) skal du kontakte Shopify kundeservice for at få Carrier Calculated Shipping aktiveret på din shop.

Har du på Starter eller Basic betalingsplaner på Shopify, så vil du stadig kunne benytte Shipmondos plug'n’play integration til Shopify (ordrer fra din shop overføres til Shipmondo), men du kan ikke få vist pakkeshop-vælger i din checkout på din webshop, da Starter eller Basic pr. d. 1/1-2023 ikke længere understøtter Carrier Calculated Shipping.

NB! Aktiverer du Shopify Carrier Calculated Shipping (CarrierService API) efter, at du har installeret Shipmondo appen, så skal du huske at slette den installerede Shipmondo app, og installere den igen. Læs mere her.