Tips - Pluk og pak

Et par hurtige tips, der øger din daglige effektivitet.

Opdateret over en uge siden

Her kan du læse om et par hurtige tips, der øger din daglige effektivitet i forbindelse med pluk og pak processen.

Tips 1 - Hurtigere oprettelse af pluksedler eller plukruter

Hvis du altid plukker et bestemt antal ordrer ad gangen, kan du med fordel opsætte en fane på din ordreoversigt til at vise det antal rækker svarende til det antal ordrer, som du du håndterer i dit batch.

På den måde kan bruge "marker alle" funktionen i stedet for at markere hver enkel ordre, nå du skal oprette dine pluksedler eller plukruter.

I eksemplet forneden er der opsat filter med 8 rækker. Læs mere om ordrefilterering her.

Tips 2 - Gem Shipmondo som App på tablet/mobil

Hvis du bruger Shipmondo fra din tablet/mobil dagligt (f.eks. hvis du plukker med digitale plukrute), så anbefaler vi, at du gemmer Shipmondo som en app på din tablet/mobil, så du nemt og hurtig kan tilgå den.

Sådan gør du (Apple iOS):

Log på din Shipmondo-konto gennem Safari-browseren.

Klik på delingsknappen og vælg Add to Home Screen.

Shipmondo er nu tilføjet som en app på din iPhone/iPad.

Sådan gør du (Android):

Log på din Shipmondo-konto gennem Google Chrome.

Klik på de tre prikker i toppen af højre hjørne og vælg Add to Home screen.

Angiv navn på genvej og klik Add.

Shipmondo er nu tilføjet som en app på din Android enhed.