Hvis du anvender vores Pakkelabels Printklient, så kan det skyldes, at din Pakkelabels' Windows service ikke er startet.

NB! Herunder kan du se hvordan fejlen afhjælpes, men vi anbefaler at du afinstallerer den og installerer Shipmondo Printklient i stedet for. Her kan du se, hvordan man gør.

Sådan kontrollerer du om Windows servicen er startet

Start programmet Pakkelabels Desktop.

Hvis servicen kører, så vil følgende blive vist Login OK og Service kører nede i venstre hjørne i programmet, som vist herunder.

Hvis Windows servicen ikke kører, så kan du prøve at starte den op manuel.

I Windows søgefeltet søges der efter “services” (eller “tjenester” hvis Windows er på dansk). Vælg Pakkelabels i listen, højreklik og tryk Start.