Opret en fragtmodul nøgle

Se hvordan du opretter en Fragtmodul nøgle og en identifikation nøgle.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

En Fragtmodul nøgle skal bruges til at aktivere Shipmondo fragtmodul

Fragtmodul nøglen er gratis og kan oprettes ved at gå til Indstillinger > Integration > Fragtmodul adgang.

Klik på Generer nøgle.

Herefter kan du kopiere Fragtmodul nøglen og indsætte den i din fragtmodul opsætning, på din webshop.

Identifikation nøgle

Skal du opsætte Klarna Shipping Assistent med Shipmondo, så skal du udover Fragtmodul nøglen også bruge identifikation nøglen, som du finder lige under Fragtmodul nøglen.