WooCommerce - Opsætning af Shipmondo fragtmodul

Tilbyd valgfrit udleveringsted-vælger på din shop med vores gratis fragtmodul.

Jelena Hansen avatar
Skrevet af Jelena Hansen
Opdateret over en uge siden

Med Shipmondo's gratis fragtmodul plugin til WooCommerce får du bl.a. mulighed for at:

• Tilbyde dine kunder valgfrit udleveringssted-/pakkeshop-vælger på din webshop

• Liste af nærmeste udleveringssteder beregnet ud fra modtagerens adresse

• Fastsætte fragtpris efter fast pris, ordrebeløb, ordrevægt eller antal i kurv

• Styre leveringsmetoder i check-out baseret på kurvens indhold (læs mere her)

• Tilbyde gratis fragt hvis kunden køber over et bestemt beløb

• Tilbyde flere transportører fra samme app

Læs mere her.

Sådan installerer du fragtmodulet

1. Log ind på din WooCommerce admin fra en administrator-bruger.

Vælg Plugins > Tilføj nyt i menuen i venstre side. Derefter skal du søge efter shipmondo oppe i højre hjørne.
Klik på Installér nu.

2. Klik på Aktiver.
Nu ligger Shipmondo fragtmodul inde under aktive plugins.

3. Log ind på din Shipmondo-konto.
Gå til Indstillinger > Integration > Fragtmodul adgang, klik på Generer nøgle og gem nøglen der lige er blevet oprettet.

4. Gå tilbage til din WooCommerce admin og til menupunkt WooCommerce > Shipmondo.
Indsæt nøglen, som du har kopieret i det forrige trin, i Fragtmodul nøgle feltet.
Klik på Gem ændringer.

5. Felter Google Maps API nøgle og Vis udleveringssteder i hænger sammen.

Vis udleveringssteder i: Modal

Hvis du vælger Modal, dvs. at vise kortet til valg af service points i din checkout i din webshop, følg vejledningen på denne side for at få oprettet en gratis Google API Key og fortsæt derefter til trin 6 i denne vejledning.

Google Maps API nøgle er påkrævet i dette tilfælde og Google API Key skal benyttes til at vise kortet i fragtmodulet.

Når du har fået oprettet din Google API Key skal du kopiere nøglen til brug i det næste trin.

Vis udleveringssteder i: Drop Down

Hvis du vælger at benytte Drop Down visning, dvs. en liste over udleveringssteder, skal du blot skrive "Shipmondo" i Google Maps API nøgle feltet og dermed springe både trin 5 og 6 i denne vejledning.

6. Gå tilbage til din WooCommerce admin og til menupunkt WooCommerce > Shipmondo.
Indsæt nøglen fra forrige trin i Google Map API nøgle feltet.

Klik på Gem ændringer.

Du har mulighed til at vælge mellem Modal og Drop Down visning af udleveringssteder i checkout.
NB!

7. Gå til WooCommerce > Indstillinger > Forsendelse. Her kan du tilføje de forsendelseszoner (lande) du gerne vil sende til, samt leveringsmetoder, som du ønsker at tilbyde dine kunder.
Eksemplet herunder viser opsætning af forsendelseszone for forsendelse i Danmark.

Efterfølgende skal leveringsmetoden(r) sættes op.

Find eksempler på opsætning af Shipmondo fragtmodul for WooCommerce her.

Tag: Wordpress