Med Shipmondo's gratis fragtmodul plugin til WooCommerce får du bl.a. mulighed for at:

• Tilbyde dine kunder valgfrit udleveringssted-/pakkeshop-vælger på din webshop
  • Liste af nærmeste udleveringssteder beregnet ud fra modtagerens adresse
  • Fastsætte fragtpris efter fast pris, ordrebeløb, ordrevægt eller antal i kurv
  • Tilbyde gratis fragt hvis kunden køber over et bestemt beløb
  • Tilbyde flere transportører fra samme app

Understøttelse af udleveringssted-vælger (transportører/lande)

• Bring (DK, NO, FI, SE)
  • DAO365 (DK)
  • GLS (DK, SE)
  • PostNord (DK, SE, NO, FI, AT, BE, LT, EE, NL, DE, LU, LV, FR)

Læs mere her.

Sådan installerer du fragtmodulet

1. Log ind på din WooCommerce admin fra en administrator-bruger.

Vælg Plugins > Tilføj nyt i menuen i venstre side. Derefter skal du søge efter pakkelabels oppe i højre hjørne.
Klik på Installér nu.

2. Klik på Aktiver.
Nu ligger Pakkelabels.dk fragtmodul inde under aktive plugins.

3. Log ind på din Shipmondo-konto her.
Gå til Indstillinger > API.
Klik på Generer nøgle under Fragtmodul adgang og kopier nøglen.

4. Gå tilbage til din WooCommerce admin og til menupunkt WooCommerce > Pakkelabels.dk.
Indsæt nøglen, som du har kopieret i det forrige trin, i Fragtmodul nøgle feltet.
Klik på Gem ændringer.

5. Følg vejledningen på denne side for at få oprettet en gratis Google API Key.

Google API Key skal benyttes til at vise kortet i fragtmodulet.

Når du har fået oprettet din Google API Key skal du kopiere nøglen til brug i det næste trin.

6. Gå tilbage til din WooCommerce admin og til menupunkt WooCommerce > Pakkelabels.dk.
Indsæt nøglen fra forrige trin i Google Map API nøgle feltet.

Klik på Gem ændringer.

Du har mulighed til at vælge mellem Modal og Drop Down visning af udleveringssteder i checkout.
NB! Google Maps API nøgle er påkrævet ved Modal visning. Hvis du vælger at benytte Drop Down visning, kan du blot skrive "Shipmondo" i Google Maps API nøgle feltet.

7. Gå til WooCommerce > Indstillinger > Forsendelse. Her kan du tilføje de forsendelseszoner (lande) du gerne vil sende til, samt leveringsmetoder, som du ønsker at tilbyde dine kunder.
Eksemplet herunder viser opsætning af forsendelseszone for forsendelse i Danmark.

Efterfølgende skal leveringsmetoden(r) sættes op.

Find eksempler på opsætning af Shipmondo fragtmodul for WooCommerce her.