Shipmondo har en række samarbejdspartnere, som har udviklet en integrationsløsning mellem Shipmondo og OpenCart.

Forneden finder du en oversigt over løsningerne. Har du spørgsmål til installation og opsætning af modulet på din webshop, bedes du kontakte den pågældende integrationspartner.

Leverandør: J-Web
Link: https://www.j-web.dk/butik/opencart-udvidelser/integration-til-pakkelabels/

Leverandør: JMnet
Link: https://jmnet.dk/index.php?_route_=pakkelabels-til-opencart

Leverandør: Pagedesign reklamebureau
Link: https://www.pagedesign.dk/webbureau/div/pakkelabels