Shoporama - Opsætning af integration

Følg disse 3 simple trin til opsætning af din integration

1. Log ind på dit Shoporama admin.
Vælg Indstillinger (den lille tandhjul i toppen af siden) > API.
Klik på Tilføj adgang.

Navngiv den nye adgang til Shipmondo og klik på Gem.

2. Shoporama har nu generet en nøgle (Token) til dig. Du skal sørge for at gemme denne nøgle da den skal bruges senere.

3. Log ind på din Shipmondo-konto her.
Gå til Indstillinger > Integration > Ordre og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Udfyld felterne som følger:
Platform: Shoporama
API Brugernavn: Nøglen fra trin 2
API kodeord: Lad feltet være blankt
API URL: Adressen til din hjemmeside

Vælg den integrationsløsning, der passer til din forretning. Vælg Benyt ordrehåndtering eller Overfør til forsendelseskladder.

NB! Det er vigtigt, at du vælger den rigtige integrationsløsning, som passer til netop din forretning for at få et effektivt setup. Læs om forskellen mellem de to løsninger her.

Sæt flueben i Aktiver integration.

Klik på Opret.

Integrationen er nu opsat, og nye ordrer fra din shop vil automatisk blive importeret hvert 10. minut.

Klik her og læs hvordan du opretter en forsendelse ud fra en importeret ordre.

Benyt ordrekommentar til leveringsinstruktion

Du har mulighed for at tilvælge funktionen Benyt ordrekommentar til leveringsinstruktion. Funktionen vil sørge for at evt. kommentarer, som dine kunder skriver i checkout, automatisk bliver overført til leveringsinstruktion-feltet, når du opretter dine forsendelser i Shipmondo. Dette bruges særligt ved services der giver transportøren lov til at stille pakken et bestemt sted uden underskrift (f.eks. DepositService ved GLS eller Flexlevering ved PostNord).

Brug overført vægt (Ordrehåndtering)

Ved at tilvælge funktionen Brug overført vægt (Ordrehåndtering), vil de automatisk overførte vægte blive brugt, når du opretter forsendelser i Shipmondo.

Hent EAN ordrer

Ved aktivering af denne funktion bliver alle EAN ordrer overført til din Shipmondo konto, uanset deres ordre (betaling) status på shoppen.

Send T&T-nummer retur

Ved at tilvælge funktionen Send T&T-nummer retur, kan du få overført sporringsnummer til din ordre på din webshop.