Golden Planet - Opsætning af integration

Opdateret over en uge siden

Du skal have Golden Planet shop version 6 for at kunne integrere med Shipmondo. Har du spørgsmål til din shop eller til at opgradere til en nyere version, kan du kontakte Golden Planet kundeservice.

Følg disse 3 simple trin til opsætning af din integration

1. Log ind på dit Golden Planet admin.
Gå til Værktøj > API > Opret ny API Klient i menuen i toppen.
Vælg Read, add and change any API entity og klik på Generate Client.

2. Der bliver genereret API-nøgler. Disse nøgler skal bruges for opsætning af integration til din webshop, og derfor skal disse gemmes til næste trin.

3. Log ind på din Shipmondo-konto her.
Gå til Indstillinger > Integration > Ordre og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Udfyld felterne som følger:
Platform
: Goldenplanet
API brugernavn: API Client ID fra trin 2
API kodeord: API Client Secret fra trin 2
API URL: URL adresse til din hjemmeside (husk http:// eller https:// foran)

Vælg den integrationsløsning, der passer til din forretning. Vælg Benyt ordrehåndtering eller Overfør til forsendelseskladder.

NB! Det er vigtigt, at du vælger den rigtige integrationsløsning, som passer til netop din forretning for at få et effektivt setup. Læs om forskellen mellem de to løsninger her.
Sæt flueben i Aktiver integration.

Klik på Opret.

Integrationen er nu opsat, og nye ordrer fra din shop vil automatisk blive importeret hvert 10. minut.

Klik her og læs hvordan du opretter en forsendelse ud fra en importeret ordre.

Send T&T-nummer retur

Ved at tilvælge funktionen Send T&T-nummer retur, kan du få overført sporingsnummer til din ordre på din webshop.

Brug overført vægt (Ordrehåndtering)

Ved at tilvælge funktionen Brug overført vægt (Ordrehåndtering), vil de automatisk overførte vægte blive brugt, når du opretter dine forsendelser i Shipmondo.

Opdater ordre status på webshop

Ved at tilvælge funktionen Opdater ordre status på webshop, bliver ordren på shoppen afslutet når forsendelsen for den er oprettet på Shipmondo. Siden Golden Planet understøtter brugerdefinerede statusser, er det vigtigt at du angiver den status der skal anvendes som den afsluttede status på din webshop under Navn på afsluttet ordrestatus. Statussen der er angivet i dette felt skal matche den ordrestatus der eksisterer på shoppen for at ordre status opdateres.