Får du en fejlbesked eller kan du ikke scanne din plukseddel, kan det skyldes, at din
scanner ikke er opsat korrekt.

Ønsker du hjælp til fejlfinding kan du benytte vores scanner fejlfinding funktion.

Sådan gør du

1. Gå til Indstillinger > Integration > Ordre på din Shipmondo-konto. Åbn den ordreintegration du har sat op til din webshop og gå ind under fanen Scanner.

2. Under Scanner fejlfinding skal du placere markøren i feltet til venstre for stregkoden og scanne den viste stregkode tre gange.

Hvis du ikke kan scanne stregkoden på skærmen, så kan du klikke på stregkoden og udskrive den på papir og prøve igen.

3. Efter scanningerne vil en kode fremgå i det felt, hvor du tidligere havde placeret markøren.

Klik derefter på Indsend testresultat.

Dette vil åbne og udfylde en e-mail i din mail klient med modtageren e-mailadressen kundeservice@shipmondo.com.

Klik Send.

Vores kundeservice vil nu modtage dine testdata, kigge på sagen og vende retur til dig.