Shipmondo Printklient er et Windows program. Bruger du Macbook/MacOS, så kan du her finde nogle til løsningsmuligheder.

Brug en gammel Windows computer eller bærbar

Shipmondo Printklient kræver ikke mange ressourcer. Har du derfor en gammel Windows computer/bærbar stående, så ville det være oplagt at installere Shipmondo Printklient på den.

Køb en Intel Compute Stick

En anden god og billig løsning er at investere i en Intel Compute Stick, som koster ca. 1.000 kr.

Intel Compute Stick er en mikro-computer, der kører Windows. Den er kun er lidt større end en almindelig USB-stick (se billede herunder), og den kræver kun en skærm eller TV med et HDMI input for at fungere.

Opsætningen af Intel Compute Stick tager 10 minutter, og herefter kan du installere Shipmondo Printklient på den.

Opsætning af Windows computeren til brug med din Macbook

På din Windows computer, hvor du har installeret Shipmondo Printklient på, skal du sørge for at installere printeren og tilføje den på din Shipmondo-konto.

Herefter skal du sørge for, at Windows computeren er tændt, når du benytter udskrivningsfunktionerne fra din Macbook.

Vejledning til installation og opsætning af Shipmondo Printklient, samt hvordan du tilføjer din printer til din Shipmondo-konto, kan du finde her.