Processen for afsendelse af Mailbox Packet forsendelser er som følger:

1. Du bestiller den første Mailbox Packet forsendelse og en "ordre" åbnes hos Bring.

2. Du bestiller Mailbox Packet til de ønskede lande, printer dine pakkelabels og gør forsendelserne klar til afhentning.

3. Når alle forsendelser for dagen er blevet klargjort skal du gå til Forsendelser > Dokumenter > Waybill.
Vælg fra og til dato, tid og klik på Hent

4. Dagens "ordre" afsluttes hos Bring, og du får et Fraktbrev (følgeseddel), der skal forsynes på sække/postcontaineren.

Eksempel på en Fraktbrev: