Processen for afsendelse af Mailbox Packet forsendelser er som følger:

1. Du bestiller den første Pakke i postkassen forsendelse og en "ordre" åbnes hos Bring.

2. Du bestiller Pakke i postkassen til de ønskede lande, printer dine pakkelabels og gør forsendelserne klar til afhentning.

3. Når alle forsendelser for dagen er blevet klargjort skal du gå til Forsendelser > Dokumenter > Waybill.
Vælg fra og til dato, tid og klik på Hent

4. Dagens "ordre" afsluttes hos Bring, og du får et Fraktbrev (følgeseddel), der skal forsynes på sække/postcontaineren.

Eksempel på en Fraktbrev: