Printere
Mac - Pakkelabels udskrives ikke korrekt

Udskriver din printer to labels i stedet for en, eller passer formatet ikke? Følg denne fejlfindingsvejledning for at løse udfordringen.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

Bruger du Mac (MacOS), og har du problemer med at dine pakkelabels ikke udskrives korrekt som f.eks.:

• Din labelprinter udskriver på to labels i stedet for en

• Den printede pakkelabel er for lille eller for stor i forhold til den fysiske label

Så kan du følge fejlfindingsvejledningen herunder for at løse problemet.

Begynd fejlfindingen ved at gennemgå de typiske årsager. Hvis problemet ikke afhjælpes, kan du fortsætte med de alternative løsningsforslag.

Typiske årsager

1. Er dine PDF-indstillinger indstillet til label (10x19 cm)?

Hvis du vil udskrive på labels, der måler 10x19 cm, så skal dine PDF-indstillinger være sat korrekt op til disse mål under menupunktet Indstillinger > Udskriv > PDF indstillinger.

Kontrollér at Pakkelabel størrelse er sat til "10x19 cm" og foretag et testprint.

Er problemet afhjulpet?

Ja: Afslut fejlfinding.
Nej: Gå til næste punkt.

2. Er udskriftindstillingerne på MacOS tilpasset til at kunne udskrive labels på 10x19 cm?

MacOS udskriver typisk på standardmål, derfor skal udskriftsindstillingen tilpasses til at kunne udskrive i papirstørrelsen 10x19 cm.

Ændringerne foretages i printerdialogboksen, når du laver en udskrift.

Åbn PDF-filen med din pakkelabel direkte fra din Shipmondo-konto og herefter tryk ⌘P (command+p) på dit tastatur. Bruger du Chrome som webbrowser, skal du i stedet trykke ⌥⌘P (option+command+p).

Klik på dropdown ved Papirstørrelse og vælg Administrer specielle størrelser.

Tilføj en ny papirstørrelse og udfyld bredde med 100 mm og højde med 190 mm.

Gem dine ændringer og foretag nu et testprint.

Er problemet afhjulpet?

Ja: Afslut fejlfinding.
Nej: Gå til næste punkt.

Alternative løsningsforslag

3. Kalibrer din printer

Hvis du har gennemgået pkt. 1-2 og du har fortsat problemer med at udskrive labels, så vil en kalibrering af printeren som regel kunne afhjælpe problemet.

Se hvordan du kalibrerer en Zebra-printer her.

Foretag nu et testprint.

Er problemet afhjulpet?

Ja: Afslut fejlfinding.
Nej: Gå til næste punkt.

4. Gendan printerens fabriksindstillinger

Hvis du har gennemgået pkt. 1-3 og du har fortsat problemer med at udskrive labels, så kan du prøve at gendanne printerens fabriksindstillinger.

NB! Hvis du gendanner din printer, så vil al konfiguration og opsætning på printeren blive slettet. Vi anbefaler, at du kun gør dette, hvis du er bekendt med hvordan du installerer og opsætter printeren igen.

Se hvordan du gendanner til fabriksindstillinger på en Zebra-printer her.

Foretag nu et testprint.

Er problemet afhjulpet?

Ja: Afslut fejlfinding.
Nej: Gå til næste punkt.

5. Kontakt vores kundeservice

Hvis du har gennemgået pkt. 1-3 og evt. 4, men har fortsat problemer med at udskrive labels, så kontakt vores kundeservice for hjælp.