Varer
Importer/opdater alle varer fra din webshop

Sådan aktiverer du en fuld vareimport til Shipmondo.

Opdateret over en uge siden

Når du har en aktiv ordreintegration, bliver en ny vare fra din webshop kun oprettet i Shipmondo, hvis der bliver importeret en ordre fra webshoppen, hvor varen er på.

Har du brug for alle dine varer fra din webshop bliver oprettet i Shipmondo, f.eks. hvis du har brug for at berige dine varedata til brug med plukruter og/eller automatisk told, så kan du aktivere en fuld vareimport.

Sådan aktiverer du en fuld vareimport

Gå til Ordrehåndtering > Varer og klik på Importer via integration.

Vælg din ordreintegration og klik på Start for at igangsætte eksport af varedata.

Vareimport bliver nu igangsat og du vil få besked, når vareimporten er gennemført.

NB! Shipmondos løsning kræver at alle varer er forsynet med et unikt SKU (Stock keeping unit / varenummer), da det er den eneste måde hvorpå vi entydigt kan identificere dine varer.

Hvis der ikke kommer nogle varer ind gennem denne import, så skal du tjekke og sørge for at alle varer på din webshop får et unikt SKU nummer, for at de bliver taget med i importen.