Fragtmoduler
Shopify - Kan ikke komme ind på Shipmondo App gennem min Shopify store
Shopify - Kan ikke komme ind på Shipmondo App gennem min Shopify store

Oplever du at du ikke kan komme forbi login siden til din Shipmondo app på Shopify, kan du herunder se hvordan du kan løse det.

Andreas Hjorth Nielsen avatar
Skrevet af Andreas Hjorth Nielsen
Opdateret over en uge siden

Når du installerer Shipmondo App på din Shopify store, bliver integrationen til din Shipmondo-konto opsat automatisk.

Hvis du ønsker at dine leveringsmetoder opsættes gennem Shipmondo App, så gøres dette på din Shopify store, under Apps > Shipmondo.

Brugervalidering ved login på Shipmondo App på Shopify

For at tilgå Shipmondo appen på Shopify, er det et krav at man samtidigt er logget ind på den korrekte Shipmondo-konto, som man har været logget ind på, på installationstidspunktet, da Shipmondo Appen automatisk bliver tilkoblet den specifikke Shipmondo-konto.

Hvis ikke, vil du blive mødt af følgende besked:

Sørg derfor for at logge ind på den korrekte Shipmondo-konto og prøv igen.

Login siden refresher og jeg kommer ikke videre

Hvis du ikke tidligere har været logget ind på en Shipmondo-konto gennem den internet browser du benytter, så vil du blive mødt af Shipmondo login siden.

Der kan være flere årsager til at man møder denne loginskærm, men uanset hvad den bagvedliggende årsag er, burde du kunne tilgå din Shipmondo App efter indtastning af dine login oplysninger.

Hvis du oplever at login skærmen blot bliver refreshed og du ikke kommer videre, så er der et par ting du kan prøve for at afhjælpe problemstillingen, alt efter hvilken internet browser du benytter.

Ved brug af Safari som internet browser

I Safari er der en specifik indstilling, som du skal deaktivere, for at Shipmondo App i Shopify kan kommunikere tilbage til din Shipmondo-konto.

1. Klik på Safari-knappen i din browser og vælg Indstillinger.

2. Gå til Anonymitet og fjern flueben ud for Undgå sporing mellem websteder. Når dette er slået fra, burde du være i stand til at komme ind på Shipmondo Appen.

3. Når dette er slået fra, burde du være i stand til at komme ind på Shipmondo Appen. Det kan ske at du bliver nødt til at genstarte din browser.

Ved brug af Google Chrome som internet browser

I Chrome kan det være nødvendigt at rydde cookies for at kunne logge ind på Shipmondo App på Shopify.

1. Klik på Chrome-knappen i din browser og vælg Indstillinger.

2. Gå til Sikkerhed og privatliv, klik på Ryd browserdata, sæt flueben i Cookies og andre websitedata.

Vælg at tidsinterval skal gælde De seneste 24 timer.

Klik på Ryd data.

3. Prøv at logge ind på Shipmondo App på Shopify igen. Det kan ske at du bliver nødt til at genstarte din browser.

Hjælper ovenstående ikke, er du velkommen til at kontakte Shipmondo kundeservice, så vi i fællesskab kan finde en løsning på problemstillingen.