Klarna Checkout
Klarna Checkout - Gratis fragt ved brug af kupon

Tilbyd gratis fragt ved brug af kupon i dit Klarna Checkout.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

Benytter du WooCommerce og Klarna Checkout, samt Shipmondo i Klarna Shipping Assistent, kan du tilbyde gratis fragt ved brug af kupon.

For oprettelse af fri fragt kuponer på WooCommerce, kan du se mere i denne vejledning.

Du kan tilbyde gratis fragt på alle ønskede leveringsmetoder i Klarna Checkout, ved at tilvælge Gratis ved brug af kupon.

Sådan gør du

1. Gå til indstillinger for Klarna Shipping Assistant på Shipmondo-konto: Indstillinger > Integration > Klarna > Shipping Assistant.

2. Vælg hvilken leveringsmetode, hvor du ønsker at tilbyde servicen.

3. Tilvælg Gratis ved brug af kupon.

4. Klik på Gem.