FAQ
Platform
Hvordan sletter jeg oplysninger på en kunde eller min konto på Shipmondo?
Hvordan sletter jeg oplysninger på en kunde eller min konto på Shipmondo?
Jelena Hansen avatar
Skrevet af Jelena Hansen
Opdateret over en uge siden

Send os en e-mail på kundeservice@shipmondo.com med din kunde- eller kontooplysninger, som du ønsker at få slettet. Vi vil herefter sætte data til automatisk sletning.

Bemærk, at sletningen først vil blive effektueret, når der er gået 5 år regnet fra regnskabsårets afslutning (jf. regnskabslovens opbevaringspligt).

Tags: personoplysninger, persondataloven, slette, kontosletning