Shopify - Opsætning af Shipmondo app

Tilbyd valgfrit udleveringsted-vælger på din Shopfy-shop med vores gratis fragtmodul.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

Shipmondo appen på Shopify App Store giver mulighed for visning af udleveringssted/pakkeshop-vælger i Shopify checkout.

Du kan med denne app bl.a. give dine kunder mulighed for selv at vælge et ønsket udleveringssted/pakkeshop i dit checkout. Det vil gøre købsprocessen både nem og gennemskuelig for dine kunder, og kundens valg af pakkeshop vil blive gemt på ordren.

Vi gør det desuden muligt for dig at tilbyde forskellige leveringsmetoder til dine kunder med eksempelvis Bring, dao, DB Schenker, DHL, GLS og PostNord, fra én løsning.

App funktioner:

• Flere transportører i en app

• Liste af nærmeste pakkeshops beregnet ud fra modtagerens adresse

• Forsendelsesdetaljer gemmes på ordren

• Mulighed for at tilbyde fragtpris baseret på vægt

• Mulighed for at tilbyde fragtpris baseret på antal af vareenheder

• Mulighed for at tilbyde fragtpris baseret på ordrebeløb* fx. "Gratis fragt ved køb over X kr."

• Mulighed for at tilbyde fragt baseret på både vægt, antal og ordrebeløb fx. "Fragt til pakkeshop er kun en mulighed for ordrer mellem 0-20 kg, og med forskellige fragtpriser baseret på antal af varer"

• Mulighed for at tilbyde fragt baseret på postnumre fx. 1000 til 4999

*Virtuelle varer bliver ikke medregnet.

Understøttet transportører til udleveringssteder:

Bring

🇩🇰 DK, 🇳🇴 NO, 🇫🇮 FI, 🇸🇪 SE

dao

🇩🇰 DK

GLS

🇩🇰 DK, 🇸🇪 SE, 🇦🇹 AT, 🇧🇪 BE, 🇩🇪 DE, 🇵🇱 PL

PostNord

🇩🇰 DK, 🇸🇪 SE, 🇳🇴 NO, 🇫🇮 FI, 🇦🇹 AT, 🇧🇪 BE, 🇱🇹 LT, 🇪🇪 EE, 🇳🇱 NL, 🇩🇪 DE, 🇱🇺 LU, 🇱🇻 LV, 🇫🇷 FR, 🇵🇱 PL

DHL

🇸🇪 SE, 🇫🇮 FI, 🇩🇰 DK

DB Schenker

🇸🇪 SE

UPS

🇦🇹 AT, 🇧🇪 BE, 🇨🇦 CA, 🇨🇿 CZ, 🇩🇰 DK, 🇫🇮 FI, 🇫🇷 FR, 🇩🇪 DE, 🇭🇺 HU, 🇮🇪 IE, 🇮🇹 IT, 🇲🇽 MX, 🇳🇱 NL, 🇳🇴 NO, 🇵🇱 PL, 🇵🇹 PT, 🇵🇷 PR, 🇪🇸 ES, 🇸🇪 SE, 🇨🇭 CH, 🇬🇧 GB, 🇺🇸 US, 🇱🇺 LU

Packeta

🇨🇿 CZ, 🇷🇴 RO, 🇭🇺 HU, 🇸🇰 SK

Posti

🇫🇮 FI

Følg vejledningen i linket herunder for installation af Shipmondo appen.

Under punkt 4 i vejledningen kan du læse om og finde eksempler på, hvordan du opsætter dine leveringsmetoder i Shipmondo appen.