Med Shipmondo's gratis fragtmodul til Shopify får du blandt andet mulighed for at tilbyde dine kunder udleveringssted-/pakkeshop-vælger på din webshop, når du installerer vores Shipmondo App i Shopify.

Sådan installerer du fragtmodulet

Find installationsvejledning og læs om fragtmodulets funktioner her.

Begrænsninger vedr. Shopify's API

Benytter du rabatkoder i Shopify eller sælger varer fra flere lokationer, så kan du opleve at din Shipmondo App ikke virker optimalt eller efter forventning. Dette skyldes den måde Shopify's løsning og API er bygget på og pt. er der tale om kendte fejl, som der ikke findes en løsning på. Shipmondo er i løbende dialog med Shopify, og vil sørge at disse bliver udbedret så snart den nødvendige infrastruktur stilles til rådighed af Shopify.