Opret forsendelse ud fra en importeret ordre

Her kan du læse om hvordan du kommer i gang med oprettelse af en forsendelse, når du har opsat din ordreintegration.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

Med en opsat ordreintegration er du klar til at automatisere din ordre- og fragthåndtering.

Her viser vi dig, hvordan du opretter forsendelser/pakkelabels ud fra dine importerede ordrer.

Her finder du dine importerede ordrer

Hvis du har valgt Benyt ordrehåndtering under integrationsløsning i din ordreintegration opsætning, vil dine ordrer blive importeret til menupunktet Ordrer.

Har du til gengæld valgt Overfør til forsendelseskladder, så kan du finde dine ordrer under Forsendelser > Kladder.

Sådan opretter du en forsendelse ud fra en importeret ordre

Første gang dine ordrer importeres skal du sørge for at opsætte automatisk valg af leveringsmetode, så systemet kan vælge de korrekte forsendelsesskabeloner til dine kladder/ordrer.

Opret en enkel forsendelse

Når dine ordrer er importeret, kan du ud for hver ordre klikke på Plus-knappen (+) og en bestillingsformular vil blive åbnet.

Herefter skal du blot følge instruktionerne på skærmen.

Har du aldrig før oprettet en manuel forsendelse på Shipmondo, anbefaler vi, at du læser denne vejledning.

Masseopret dine forsendelser

Du har også mulighed for at masseoprette dine forsendelser ved at markere de kladder/ordrer, som du ønsker at oprette forsendelser, og klikke på Opret forsendelser

Læs mere om masseoprettelse af forsendelser her.