Valgfrit udleveringssted

Sådan vælger du et specifikt udleveringsted ved forsendelser uden omdeling.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

Ved bestilling af en forsendelse uden omdeling vil systemet som udgangspunkt lade transportøren automatisk vælge det nærmeste udleveringssted ud fra modtagerinformation.

Se eksempel forneden (Under Modtager i bestillingsformen):

Ønsker du selv at vælge et specifikt udleveringssted for din kunde, skal du fjerne fluebenet foran GLS vælger nærmeste udleveringssted ud fra modtagerinformation. Herefter vil du i en dropdown-liste kunne vælge et andet udleveringssted.

Findes dit ønskede udleveringssted ikke på listen, kan du redigere i adressefelterne ovenover og søge dig frem til udleveringsstedet.

Automatisk valg af udleveringssted med Shipmondo fragtmodul

Har du en webshop, så kan du installere vores fragtmodul og tilbyde at dine kunder selv kan vælge sit udleveringssted, når de handler på din webshop.

Find vores fragtmoduler her.