Praktisk
GLS
GLS - Indsigelse mod GLS’ afgørelse

Her kan du se hvad du skal gøre hvis du er uenig i hvordan en indsigelse er blevet behandlet hos GLS.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

Hvis du er uenig med en afgørelse fra GLS, så har vi herunder lavet en vejledning til, hvordan du opretter en indsigelse hos GLS.

En skriftlig godkendt indsigelse fra GLS er en forudsætning for eventuel annullering og kreditering af et krav fra GLS.

Sørg derfor, at du har alt ting på skrift, når du er i dialog med GLS.

Indsigelse mod GLS Alternativ levering

1. Vælg Erhverv Afsender > Reklamation > Klage.

2. Her kan du vælge at skrive eller ringe til GLS’ kundeservice. Vi anbefaler, at du altid starter med skrive til GLS, da du herved vil få skriftlig dokumentation, som du skal bruge i det efterfølgende forløb.

3. I din besked til GLS skal du beskrive, hvorfor du mener, at tillægget for Alternativ levering ikke er berettiget. Husk at fortælle til GLS, at du har købt din pakkelabel gennem Shipmondo.

4. Hvis du ender med at få medhold på din indsigelse, så skal du videresende hele din mailkorrespondance med GLS til os på kundeservice@shipmondo.com, og vi vil herefter annullere kravet fra GLS.