Shipmondo forhandler ikke selv labelprintere, scannere, etiketter til pakkelabels eller følgeseddellommer.

I stedet har vi herunder samlet en oversigt med links til nogle affiliate hjemmesider, hvor du kan købe dit udstyr og tilbehør.

Startpakker (inkl. support vedr. opsætning)

Zebra GK420D startpakke - USB og netværksprinter, inkl. 6 thermoruller (mPrint)

Zebra ZD220 startpakke - USB labelprinter, inkl. 6 thermoruller (mPrint)

Zebra ZD230 startpakke - USB og netværksprinter, inkl. 6 thermoruller (mPrint)

Zebra ZD420D startpakke - USB og netværksprinter, inkl. 6 thermoruller (mPrint)

Zebra ZD421D startpakke - USB og netværksprinter, inkl. 6 thermoruller (mPrint)

Labelprintere

Zebra

Zebra ZD220 - USB labelprinter (Proshop)

Zebra ZD420d - USB og netværksprinter (Proshop)

Zebra ZD420d - USB og netværksprinter (Dustin)
Zebra ZD420d - USB labelprinter (Dustin)

Zebra GK420d - USB og netværksprinter (Proshop)

Zebra GK420d - USB og netværksprinter (Dustin)

Zebra GK420d - USB labelprinter (Proshop)
Zebra GK420d - USB labelprinter (Dustin)

Zebra - RFID printer

Zebra ZD500R - USB og netværksprinter, samt BT (Dustin)

Brother

Brother QL-1110NWB - USB, BlueTooth og netværksprinter (Dustin)

Pakkelabels

NB! Nedenstående pakkelabels passer ikke til Brother QL-1110NWB.

Thermoetiketter til labelprinter - 102 x 192 mm (billigEmballage)
Thermoetiketter til labelprinter - 102 x 192 mm (RajaPack)

Thermoetiketter til labelprinter - 102 x 192 mm (mPrint)
Thermoetiketter til labelprinter - 100 x 150 mm kun til GLS labels (RajaPack)

Følgeseddellommer

Følgeseddellommer - 60 my (RajaPack)
Følgeseddellommer med tryk "Packing List" (RajaPack)
Greenlist følgeseddellommer (RajaPack)
Transparente følgeseddellommer med genluk (RajaPack)
Følgeseddellommer - 1000 stk. (billigEmballage)

Håndterminaler

Zebra

Zebra TC21 SE4710 13MP RFC 3GB/32GB (Proshop)

Zebra TC26 SE4710 WWAN SINGLE-WAN GM (Proshop)

Scannere

Zebra

Zebra LS2208 USB-Kit Black + Stand (Dustin)
Zebra LI4278 1D BT USB-Kit Black + Stand (Dustin)

Honeywell

Honeywell Eclipse 5145 USB Black + Stand (Dustin)
Honeywell Hyperion 1300G 1D USB-Kit Black (Dustin)
Honeywell Voyager 1452G 2D Wireless USB-Kit Black + stand (Dustin)

Datalogic

Datalogic QuickScan Lite QW2120 USB-Kit Black + Stand (Dustin)
Datalogic QuickScan QBT2131 (Dustin)
Datalogic Quickscan QM2131 1D USB-Kit 433MHz Black (Dustin)