Klarna Payments - Opsætning af betalingsgateway

Sådan tilføjer du din Klarna betalingsgatway til din Shipmondo-konto

Mikkel Otte Pedersen avatar
Skrevet af Mikkel Otte Pedersen
Opdateret over en uge siden

For at kunne hæve betalinger på dine ordrer m.m. direkte fra Shipmondo, så skal API adgang til din betalingsgateway tilføjes til din Shipmondo-konto.

Der skal bruges følgende oplysninger til opsætningen:

• Dit betalingsgateway API brugernavn

• Din betalingsgateway API adgangskode

1. Opret API nøgler i Klarna

Log på din Klarna administration og gå til Indstillinger og klik på Opret nye API-brugeroplysninger.

Noter værdierne for Brugernavn (UID) og Adgangskode inden du lukker den dialogboks, der er vist herunder:

2. Tilføj din betalingsgateway til din Shipmondo-konto

Log på din Shipmondo-konto her.

Gå til Indstillinger > Integration > Ordreintegration og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Giv din betalingsgateway et navn og vælg "Klarna" under Udbyder.

Angiv derefter dit API brugernavn og adgangskode fra punkt 1 i hhv. Forretningsnr. og Kodeord felterne og klik på Opret.

3. Tilknyt betalingsgateway til din ordre integration

En webshop kan benytte en til flere betalingsgateways. For at du kan hæve/refundere betalinger på en ordre fra Shipmondo, så skal du angive, hvilke betalingsgateways, der benyttes, i opsætningen af din ordreintegration.