For at kunne hæve betalinger på dine ordrer m.m. direkte fra Shipmondo, så skal API adgang til din betalingsgateway tilføjes til din Shipmondo-konto.

Der skal bruges følgende oplysninger til opsætningen:

• Dit betalingsgateway API client ID
  • Din betalingsgateway API secret

1. Opret dine API nøgler i PayPal

Log på din PayPal Business konto her.

Gå til My Apps & Credentials og tjek at Live er slået til i toppen af siden.

Klik på Create App under REST API apps sektionen.

Giv din app et navn og vælg din Business Account, f. eks. Shipmondo.

Klik på Create App.

Klik på Show i Live API Credentials kassen for at få din betalingsgateway API Secret.
Noter dit Client ID og Secret fra Live API Credentials.

2. Tilføj din betalingsgateway til din Shipmondo-konto

Log på din Shipmondo-konto her

Gå til Indstillinger > Integration > Betalingsgateways og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Giv din betalingsgateway et navn og vælg "PayPal" under Udbyder.

Angiv derefter dit API Client ID under Forretningsnr. og din API Secret under Kodeord og klik på Opret.