Paylike - Opsætning af betalingsgateway

Sådan tilføjer du din Paylike betalingsgateway til din Shipmondo-konto.

Mikkel Otte Pedersen avatar
Skrevet af Mikkel Otte Pedersen
Opdateret over en uge siden

For at kunne hæve betalinger på dine ordrer m.m. direkte fra Shipmondo, så skal API adgang til din betalingsgateway tilføjes til din Shipmondo-konto.

Der skal bruges følgende oplysninger til opsætningen:

• Dit Paylike konto ID

• Dit Paylike App ID

1. Find dine oplysninger i Paylike

Log ind på din Paylike administration og klik på tandhjulet i øverste højre hjørne af din konto for at gå til indstillinger.

Notér dit konto ID, der står inde under Settings.

Klik derefter på Create knappen under Apps, i højre side, for at generere dit Paylike App ID og gem det da det skal bruges i opsætningen på Shipmondo.

2. Tilføj din betalingsgateway til din Shipmondo-konto

Log på din Shipmondo-konto her.

Gå til Indstillinger > Integration > Betalingsgateways og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Giv din betalingsgateway et navn og vælg "Paylike" under Udbyder.

Angiv derefter dit Konto ID fra trin 1 i feltet Forretningsnr. og angiv dit App ID fra trin 1 i feltet Kodeord.

Klik på Opret.

3. Tilknyt betalingsgateway til din ordre integration

En webshop kan benytte en til flere betalingsgateways. For at du kan hæve/refundere betalinger på en ordre fra Shipmondo, så skal du angive, hvilke betalingsgateways, der benyttes, i opsætningen af din ordreintegration.