For at kunne hæve betalinger på dine ordrer m.m. direkte fra sin Shipmondo-admin, så skal API adgang til din betalingsgateway tilføjes til din Shipmondo-konto.

Der skal bruges følgende oplysninger til opsætningen:

• Din e-mail som du er oprettet med på Stripe

• Dit betalingsgateway API nøgle

1. Find din API nøgle

Log på din Stripe administration og gå til Developers > API keys.

Se under Standard API keys og ved Secret key klik på Reveal live key token. Noter Secret key værdien fra Token feltet ned.

2. Tilføj din betalingsgateway til din Shipmondo-konto

Log på din Shipmondo-konto.

Gå til Indstillinger > Integration > Betalingsgateways og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Giv din betalingsgateway et navn og vælg "Stripe" under Udbyder.

Angiv derefter din e-mail i Forretningsnummer feltet og Kodeord fra punkt 1 og klik på Opret.