Quickpay - Opsætning af betalingsgateway

Sådan tilføjer du din Quickpay betalingsgateway til din Shipmondo-konto.

Mikkel Otte Pedersen avatar
Skrevet af Mikkel Otte Pedersen
Opdateret over en uge siden

Benytter du Shopifys webshopsløsning?

Benytter du en 3. parts betalingsgateway som f.eks. Nets Easy, Billwerk+, pensopay, Quickpay på din Shopify-shop, så skal du opsætte Shopify Payments interfacet (Shopify Payments API) i Shipmondo for at kunne hæve/refundere fra Shipmondo.

NB! Du skal ikke aktivere Shopify Payments betalingsløsning i Shopify, men kun Shopify Payments interfacet i Shipmondo.

Følg guiden herunder for at opsætte Shopify Payments interfacet i Shipmondo.

Benytter du en anden webshopsløsning end Shopify?

Der skal bruges følgende oplysninger til opsætningen:

• Dit betalingsgateway forretningsnummer (også kendt som agreement id)

• Dit betalingsgateway API nøgle

Trin 1 - Opret API bruger i Quickpay

Log på din Quickpay administration og gå til Indstillinger > Brugere.

Under System brugere, klik på Opret systembruger, og navngiv den. Herefter klikker du på den oprettede bruger.

I toppen af bruger siden vil der være et Agreement id (merchant number), som skal bruges senere. Herefter klikkes der på Se API nøgle, hvor der er en nøgle der skal ligeledes skal bruges.

Trin 2 - Sæt op brugerrettigheder

På samme side under User Permissions, sæt flueben ved GET på følgende ressourcer:

• /account

• /payments/:id

Sæt flueben ved POST på følgende rettigheder:

• /payments/:id/cancel

• /payments/:id/capture

• /payments/:id/refund

Trin 3 - Tilføj din betalingsgateway til din Shipmondo-konto

Log på din Shipmondo-konto her

Gå til Indstillinger > Integration > Betalingsgateways og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Giv din betalingsgateway et navn og vælg "Quickpay" under Udbyder.

Angiv derefter dit Forretningsnummer (Agreement id) og Kodeord (API nøgle) fra punkt 1 og klik på Opret.

Trin 4 - Tilknyt betalingsgateway til din ordre integration

En webshop kan benytte en til flere betalingsgateways. For at du kan hæve/refundere betalinger på en ordre fra Shipmondo, så skal du angive, hvilke betalingsgateways, der benyttes, i opsætningen af din ordreintegration.

Har du spørgsmål til ovenstående? Så kontakt vores kundeservice-team.