ePay - Opsætning af betalingsgateway

Sådan tilføjer du din ePay betalingsgateway til din Shipmondo-konto.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

For at kunne hæve betalinger på dine ordrer m.m. direkte fra Shipmondo, så skal API adgang til din betalingsgateway tilføjes til din Shipmondo-konto.

Der skal bruges følgende oplysninger til opsætningen:

• Dit betalingsgateway forretningsnummer (også kendt som merchant number)

• Dit betalingsgateway webservice kodeord

1. Find dit forretningsnummer i ePay

Log på din ePay administration og gå til Settings > Payment System.

Noter din production Merchant number ned.

I nedestående eksempel er den 6131325.

2. Opret dit webservice kodeord

Gå til API webservices > Access.

Angiv et selvvalgt kodeord i feltet Password for the webservice og klik på Save password.

Derudover skal du give Shipmondo's IP-adresse adgang til din betalingsgateway.

Udfyld IP-adressen 54.72.142.82 i feltet Add new IP-address og skriv "Shipmondo" i Own note. Klik derefter på Add IP address, som vist på skærmbilledet foroven.

Gentag processen og tilføj IP-adressen 192.161.174.9. Klik på Add IP address for at gemme den nye IP-adresse også.

IP-adresserne vil herefter bliver tilføjet under IP addresses with access to the webservice.

3. Tilføj din betalingsgateway til din Shipmondo-konto

Log på din Shipmondo-konto her

Gå til Indstillinger > Integration > Betalingsgateways og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Giv din betalingsgateway et navn og vælg "ePay" under Udbyder.

Angiv derefter dit Forretningsnummer (Merchant number) og Kodeord fra punkt 1 og 2 og klik på Opret.

4. Tilknyt betalingsgateway til din ordre integration

En webshop kan benytte en til flere betalingsgateways. For at du kan hæve/refundere betalinger på en ordre fra Shipmondo, så skal du angive, hvilke betalingsgateways, der benyttes, i opsætningen af din ordreintegration.