For at kunne hæve betalinger på dine ordrer m.m. direkte fra Shipmondo, så skal API adgang til din betalingsgateway tilføjes til din Shipmondo-konto.

Der skal bruges følgende oplysninger til opsætningen:

• Dit Nets Easy forretningsnummer
  • Din Nets Easy Live Hemmelige API nøgle

1. Find dine API oplysninger i Nets Easy

Log ind på din Nets Easy administration og gå til Virksomhed > Integration.

På denne side skal du notere Merchant ID nummeret som står i parentesen ud for Integrationsnøgler.

Notér også din Hemmelig nøgle værdi under Live miljø.

2. Tilføj din betalingsgateway til din Shipmondo-konto

Log på din Shipmondo-konto her

Gå til Indstillinger > Integration > Betalingsgateways og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Giv din betalingsgateway et navn og vælg "Nets Easy" under Udbyder.

Angiv derefter dit Merchant ID fra trin 1 i feltet Forretningsnr. og angiv din Hemmelige nøgle fra trin 1 i feltet Kodeord.