Nets Easy - Opsætning af betalingsgateway

Sådan tilføjer du din Nets Easy (tidligere DIBS Easy) betalingsgateway til din Shipmondo-konto.

Mikkel Otte Pedersen avatar
Skrevet af Mikkel Otte Pedersen
Opdateret over en uge siden

Benytter du Shopifys webshopsløsning?

Benytter du en 3. parts betalingsgateway som f.eks. Nets Easy, Billwerk+ (Reepay), PensoPay, Quickpay på din Shopify-shop, så skal du opsætte Shopify Payments interfacet (Shopify Payments API) i Shipmondo for at kunne hæve/refundere fra Shipmondo.

NB! Du skal ikke aktivere Shopify Payments betalingsløsning i Shopify, men kun Shopify Payments interfacet i Shipmondo.

Følg guiden herunder for at opsætte Shopify Payments interfacet i Shipmondo.

Benytter du en anden webshopsløsning end Shopify?

Der skal bruges følgende oplysninger til opsætningen:

• Dit Nets Easy forretningsnummer

• Din Nets Easy Live API nøgle

Trin 1 - Find dine API oplysninger i Nets Easy

Log ind på din Nets Easy administration og gå til Virksomhed > Integration.

På denne side skal du notere Merchant ID nummeret som står i parentesen ud for Integrationsnøgler.

Notér også din Hemmelig nøgle værdi under Live miljø.

Trin 2 - Tilføj din betalingsgateway til din Shipmondo-konto

Log på din Shipmondo-konto her

Gå til Indstillinger > Integration > Betalingsgateways og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Giv din betalingsgateway et navn og vælg "Nets Easy" under Udbyder.

Angiv derefter dit Merchant ID fra trin 1 i feltet Forretningsnr. og angiv din Hemmelige nøgle fra trin 1 i feltet Kodeord.

Klik på Opret.

Trin 3 - Tilknyt betalingsgateway til din ordre integration

En webshop kan benytte en til flere betalingsgateways. For at du kan hæve/refundere betalinger på en ordre fra Shipmondo, så skal du angive, hvilke betalingsgateways, der benyttes, i opsætningen af din ordreintegration.

Har du spørgsmål til ovenstående? Så kontakt vores kundeservice-team.