For at kunne hæve betalinger på dine ordrer m.m. direkte fra Shipmondo, så skal API adgang til din betalingsgateway tilføjes til din Shipmondo-konto.

Der skal bruges følgende til opsætningen:

• En aktiv Shopify App

Hvis du ikke har en Shopify App installeret og sat op, kan du gøre det ved at følge vores guide til opsætning af ordreintegration til Shopify.

1. Tilføj din betalingsgateway til din Shipmondo-konto

Log på din Shipmondo-konto her

Gå til Indstillinger > Integration > Betalingsgateways og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Giv din betalingsgateway et navn og vælg "ShopifyPayments" under Udbyder.

Under Ordreintegration skal du vælge den Shopify App som Shopify Payments skal aktiveres for (i fald du har aktive integrationer til flere forskellige Shopify integrationer).