Filtrering på lister

Kend dine muligheder med filtrering og arbejd mere produktiv i din hverdag. Læs mere om, hvordan du opsætter filtrering på en liste.

Jelena Hansen avatar
Skrevet af Jelena Hansen
Opdateret over en uge siden

For at sikre at du kan arbejde hurtigt og effektivt i din dagligdag, har vi i Shipmondo tilføjet mulighed for filtrering på oversigterne, som du f.eks. finder under Ordrer og Bestilte forsendelser.

Du kan kombinere dine filtre præcis, som du ønsker, og du kan gemme filteret som en visning på oversigten, så du let og hurtig kan tilgå den.

Når du gemmer en visning, ligger den sig som en fane på oversigten.

Denne artikel guider dig gennem følgende:

• Tilføj ny visning

• Rediger i eksisterende visning (tilføj/fjern filtreringer)

• Fortryd ændringer

• Kopi af eksisterende visninger

• Sortering af faner

Tilføj ny visning

Du kan tilføje en ny visning ved at klikke på +.

Derefter kan du tilføje filtreringer, så visningen kun indeholder ordrer, som passer til filtreringen.

Du kan tilføje så mange filtreringer, du ønsker.

Læs også om filtreringsmuligheder her:

Redigér i eksisterende visning

Det er muligt at redigere i en eksisterende visning, hvis du eksempelvis vil tilføje eller fjerne en filtrering.

1. Klik på filtre og tilføj den ønskede filtrering

Ønsker du eksempelvis en oversigt over alle ordrer med betalingsstatus "Autoriseret", vælger du Betalingsstatus.

Herefter vælger du værdien "er" i dropdown, tilføj "Autoriseret" i input-feltet og klik på Tilføj.

Ordrelisten viser nu ordrer med betalingsstatussen "Autoriseret".

Pro tip: Det er også muligt at frafiltrere ordrer med en bestemt betalingsstatus. Ønsker du at frafiltrere ordrer med betalingsstatus, skal du blot vælge "er ikke" i dropdown.

2. Gem visningen

Stjerne (*) ud for fanen betyder, at filtreringen ikke er gemt.

Gem visningen ved at klikke på de tre prikker ved siden af visningen og klik på Gem.

Fortryd ændringer

Har du lavet ændringer i en visning, som du ikke ønsker at gemme eller benytte, kan du komme tilbage til udgangspunkt, ved at klikke på Fortryd ændringer.

Kopi af eksisterende visninger

Ønsker du to lignende visninger, kan du lave en kopi af en eksisterende visning.

Du kan kopiere eksisterende visninger, omdøbe og derefter tilføje eller fjerne filtre.

Klik på de tre prikker ved siden af en visning og klik på Lav kopi.

Ønsker du at give kopi-visningen en ny titel, kan du klikke på Omdøb og gem.

Sortering af faner

Du kan ændre i rækkefølgen på dine visninger, så de er tilpasset din arbejdsgang.

Du kan lave om på rækkefølgen, ved at trække og slippe den fane, du ønsker placeret andetsteds.

Foretrukken visning

Ønsker du, at en bestemt fane skal være den aktive fane, når du tilgår siden, kan du gøre den til Foretrukken.

Mobilvisning

Bruger du en terminal (som f.eks. en mobilenhed) i stedet for en computer, vil layoutet og brugeroplevelsen være tilpasset en mobilvenlig version.

Det betyder, at elementerne vil være større og mere overskuelige på en mindre skærm, og navigationen vil være tilpasset til at blive betjent på en mindre enhed.

Funktionerne er de samme, men vil i stedet se sådan ud:

Få mere ud af din Shipmondo-konto

Har du brug for inspiration til, hvordan du kan kombinere filtre og bruge filtre i praksis?

Læs vores blog om filtrering for eksempler og inspiration og opnå en mere effektiv arbejdsgang i dagligdagen.