For at gøre det nemmere og hurtigere for dig at finde frem til den information, som du har brug for og så du kan arbejde mere produktiv i din hverdag, så har vi i Shipmondo tilføjet mulighed for filtrering på en række lister, som f.eks. under menupunktet Bestilte forsendelser, Returforsendelser, Kladder, Ordrer og Varer.

Når du benytter filtrering, så kan du kombinere dine filtre præcist, som det passer dig og du kan gemme filtret som en fane på oversigten, så du let kan tilgå den.

I demovideoen herunder viser vi et eksempel på, hvordan du filtrere dine forsendelser efter en bestemt transportør:

Læs også om filtreringsmuligheder her:

I eksemplet herunder gennemgår vi, hvordan du opsætter filtrering på en liste.

Sådan opsætter du filtrering på en liste

Herunder viser vi dig:

• Hvordan du opsætter en filtrering
  • Hvordan du gemmer filtreringen som en fane
  • Hvordan du redigere i en gemt filtrering
  • Hvordan filtrerering som favorit

Lad os sige, at vi gerne vil se en oversigt over alle ordrer med betalingsstatus "Autoriseret", der skal sendes til Sverige og Norge.

1. Klik på filtre-knappen (tragten) ved siden af søgeknappen og vælg den ønskede filtreringsmulighed Betalingsstatus.

2. Vælg værdien "er" i dropdown, tilføj "Autoriseret" i input-feltet og klik på Opret. Ordrelisten viser nu ordrer med betalingsstatus "Autoriseret".

Pro tip: Det er også muligt at frafiltrere ordrer med en bestemt betalingsstatus. Ønsker du at frafiltrere ordrer med en betalingsstatus, skal du blot vælge "er ikke" i dropdown.

3. Klik igen på filtre-knappen ved siden søgeknappen og vælg Modtager land. Tilføj værdierne "Sverige" og "Norge" i input-feltet.

Klik på Opret.

Nu har du opsat to filtre på ordrelisten. Listen viser nu alle ordrer med betalingsstatus "Autoriseret", der skal sendes til Sverige og Norge.

Gem filtrering som fane

Har du en filtrering som ofte du anvender, så kan du med fordel gemme den som en fane, så du hurtigt kan tilgå den.

Klik på pilen ved siden af fanen "Ny*" og vælg Gem fane

Navngiv din fane. I vores eksempel kalder vi fanen "SE og NO ordrer".

Pro tip: Ønsker du en fane skal være den aktive fane, når du tilgår menupunktet Ordrer, så kan du sætte et flueben ved Favorit.

Nu kan du nemt tilgå alle dine ordrer til Sverige og Norge.

Redigere i en gemt filtrering

Du kan klikke på et filter og tilføje/fjerne en værdi i input-feltet eller du kan tilføje/fjerne et filter til den eksisterende filtrering, men det er ikke muligt at opdatere en allerede gemt filtrering.

I stedet kan du gemme dine ændringer som en ny fane ved at trykke på fanen "Ny*", som kommer frem, når du har lavet ændringer. Herefter kan du vælge Gem fane og du kan slette den fane, som du ikke længere benytter.